Despre noi

romania  RO   uks  EN   

INFORMATII GENERALE

firma transporturi casa expeditieInfiintata in 1996, SC ALEXNEL SRL este o firma cu capital privat, ce isi desfasoara activitatea in domeniul transporturilor. Din anul infiintarii noastre, sub conducerea d-lui Latcan Ionel, societatea noastra a continuat transformarile la nivel de management, colectivul tanar construieste si consolideaza zi de zi relatii de parteneriat durabile, creand un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism.

 

PREZENTAREA FIRMEI

La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru oferirea de solutii personalizate de transport,ce s-au extins treptat, ajungand sa cuprinda desfasurarea transporturilor cu mijloace proprii. Cunostintele tehnice temeinice si profunda intelegere a pietelor europene au permis intampinarea clientilor SC ALEXNEL cu mijloace sigure,rapide si perfect adaptate fiecarui tip de marfa. In prezent societatea noastra detine un numar de 45 camioane standard si mega si 10 portcontainere. Noi ne ocupam de transportul incarcaturilor si le vedem ca pe o provocare, pe care vrem sa o realizam constiincios pe timp de zi si noapte,pe rute internationale, cu ajutorul unei flote extrem de eficiente. Orice fel de incarcatura pe care o transportam, constituie pentru noi un criteriu, drumul cel mai scurt ales fiind intotdeauna scopul.

SERVICII OFERITE

Rapide, sigure, de calitate, serviciile oferite de SC Alexnel au devenit de-a lungul anilor de activitate in transport mai mult decat o alternativa, fiind o necesitate pentru clientii sai fideli.

Calitatea – experienta, calificarea, motivarea personalului stau la baza unor solutii de transport flexibile.

Rapiditatea – ofera clientilor de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.

Siguranta – instruirea soferilor, verificarea tehnica periodica a camioanelor,dotarea cu ultimile tehnologii de localizare si urmarire prin GPS, supravegherea pas cu pas a intregului proces de transport, oferirea de informatii permanente privind pozitia marfii clientului sunt elemente definitorii ale politicii aplicate de echipa SC Alexnel.

tiruri latertalMANAGEMENT
Construim perteneriate strategice cu firme care presteaza servicii la acelasi nivel de profesionalism. Obiectivul permanent al grupului managerial il constituie: reinvestirea profitului, ridicarea calitatii transportului si managementului, dezvoltarea pe piata.